Vi ses snart bloggen

Nu har det varit påskhelg och man har fått vila ut, träffa familj och vänner och komma tillbaka till verkligheten(?) i ett par dagar. Har fått höra här på jobbet att man ser fräsh ut, det var ju en nyhet. Har nog inte ”sett fräsh ut” på hur länge som helst. kåt kvinna så kan det gå.

Jag har tänkt lite på det här med påskfirande. Jag är ju knappast religiös och det är inte min familj heller. Varför åker man hem från alla ändor av världen för att samlas och äta ägg? Det har väl ingenting med vad påsken handlar om att göra? Det är snarare bara en ursäkt för att man ska ta en break från sitt vardagsliv och ha lite egentid. http://www.xn--kta-ula.net/ En ursäkt. Det är vad dåvarande viktiga och religiösa stunder är nu. Semester. Avkoppling. Vad människan är envis. Kåt. Vi har ju tagit bort all fokus från allt som har med religion att göra och gjort om det till vår egen liten goodie time. Men fan i det. Så ska det vara. Så mycket stress och skit man går igenom varje dag så borde man fan ta mig ta en helg här och där och bara koppla av och fokusera på sig själv.

Jag gjorde inte sådär jätte mycket under min påskhelg mer än att jag umgicks med familj och lite gamla vänner. Det var som att tiden står still där hemma, ingenting har hänt typ. Det känns ju lite skönt, för då har man inte missat någonting, men samtidigt så är det ju lite deprimerande att veta att om man någon gång skulle bli trött på sitt liv i storstaden och  bestämma sig för att åka hem igen. Det hade ju varit tråkigt.

Vad har ni gjort under påskhelgen, läsare och vänner? Jag har insett att jag varit lite elak och småsur, och rentutsagt oförskämd här i bloggen så det är väl inte mer än fair att jag skriver något riktat åt er som faktist tar er tiden att läsa min blogg. Jag önskar att jag hade kunnat veta om det är någon som läser ens hehe. Förutom du (du vet vem du är) och typ två kollegor på jobbet för att dem vill snoka på mig haha. Men där fick ni.

På tal om min blogg, så tror jag att jag lägger av ett tag nu med bloggen hör ni! Jag har precis blivit omflyttad till en annan, större, avdelning på jobbet och kommer därmed ha mycket mer att göra. länk. Så vi säger väl ”vi ses” så länge.. för vi ses snart igen 😉

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.